Alla inlägg under maj 2008

Av Linda Berggrensson - 19 maj 2008 21:34

Det känns som att jag har svårt att hinna med denna blogg så mycket som jag gjorde för ett tag sedan. En trist upptäckt, verkligen!!!

Som den analytiker jag är, har jag givetvis försökt att analysera vad orsaken till detta kan vara. Då den är positiv får jag nog finna mig i situationen. Jag mår helt enkelt mycket bättre än jag gjort på länge och därför finns det mer lust till att orka leva i vardagen på riktigt.


Anledningarna till mitt uppsving är många. Först och främst är det en kemisk reaktion. Sedan är det helt klart det som är viktigast för mig och mitt välbefinnande, MIN FAMILJ. Förutom detta är jag oerhört tacksam över de vänner, bekanta och kollegor som finns runt omkring mig. Ni alla får mig att se ljuset i min tillvaro. Tack!


I går hade min kör en alldeles underbar vårkonsert. Fulla av glädje och energi gav vi den fullsatta kyrkan en upplevelse att minnas länge framöver och jag själv är så glad att jag gett denna kör en chans till. Ni är härliga!


Nu är det snart dax för min skönhetssömn!

Av Linda Berggrensson - 18 maj 2008 00:47

Sitter i soffan och lyssnar på lilla M´s härliga andetag. I dag har jag varit en snäll faster och passat denna vackra gosse så att hans båda föräldrar kunnat vara med och roa sig på deras vänners bröllop. En mer underbar filur änd enna kille får man nog leta länge efter.


Snart ska jag lägga mig bredvid honom och lukta lite extra mycket på hans hjässa. Denna doft får mig att bli lyrisk. Jag fullkomligt älskar det...


Hoppas er lördag varit till belåtenhet!

I morgon är det dax för vårkonsert, kuligt!


Sov gott! 

Av Linda Berggrensson - 14 maj 2008 21:50

Lilla M är inlagd på sjukhus. Man vet i nuläget inte vad felet är, men lillkillen mår inte så bra. Inte lätt att vara liten...


Stora M blir alldeles förvirrad av alla turer med lillebror och mamma fram ochtillbaka från sjukhuset. Tufft att vara stor men så liten...


Min stackars bror och hans fru mår så klart inte bra av situationen och som inte detta skulle räcka har min bror dessutom högfeber...


Jag skänker dessa hjärtan mina tankar en dag som denna och hoppas att det är en bättre dag i morgon.


I övrigt är jag fortfarande på benen :-) Jag ser fram emot helgen och tror att jag ska hålla hela veckan ut.


Sov gott!

Av Linda Berggrensson - 12 maj 2008 21:41

När jag ser över min kommande vecka får jag nästan panik, men inte riktigt...


Sång och musik program med maken för pro-N

Sång vid utskrivning provita

MM i fotboll 

Sista körövningen innan konserten

Invigning av min förskola dag/kväll 

Passa lilla M dag/natt

Vårkonsert med kören

Stora J´s musikal

Föräldramöte och samkväm i lilla J´s klass


Ni kanske förstår vad jag menar?


Det är sannerligen inte lätt att vara en karriärssugen musikerfru samtidigt som man är en välengagerad trebarnsmamma till skolkillar, med fritidsintressen. Det är sannerligen inte lätt att vara NÅGON ida. Man får helt enkelt försöka njuta av sina alla "göranden", så länge man mår bra av dem.


Nu ska jag pussa min man lite :-) 


  

Av Linda Berggrensson - 11 maj 2008 18:28

Ja, det gör det minsann...Har varit på lommabeach idag, så härligt. Glömde dock att smörja in mina skenben vilket känns nu. Men det är baksidan av soliga dagar.


Nu ska jag hjälpa mina pågar att leta efter det perfekta koj-trädet. Ses sen! 

Av Linda Berggrensson - 10 maj 2008 10:41

Frukost i trädgården, fågelkvitter och sol.


Har hunnit med att spela lite piano och sjunga upp mig :-) 

Idag (igen) ska jag få vara med om att bevittna ett löfte...en av mina trogna blogg-anhängare ska gifta sig och jag ska sjunga. Kul!


Passar på att ge henne och hennes blivande man en stor lyckohälsning i detta inlägg. Hoppas ni få en underbar och minnesvärd dag.


Vi ses senare! 

Av Linda Berggrensson - 8 maj 2008 22:10

Veckan har sprungit i från mig och jag kan bara konstatera att jag inte hunnit med. Skillnaden mot att uppleva detta för några månader sedan är att jag faktiskt kunnat njuta av att det varit en massa saker som händer.


Som jag tidigare berättat hade vi stor fest på Valborg. En mycket trevlig sådan. Den enda nackdelen var att tröttheten hängde i bra många dagar efter...


1 maj var vi till min brors stora förtvivlan inte ute och demonstrerade utan firade denna dag i Höllviken och Halörcup. En fotbollsturnering som pågick under hela helgen och mina underbara J kom o på en 7.e plats. Tyvärr missade jag matchen alla talar om eftersom jag så snällt jobbade klämfredagen när andra ville vara lediga :-)


Lördagen var det barndop för lilla M. Även om det såg väldigt illa ut länge då kyrkvaktmästaren inte dök upp förrän i allra sista stund och öppnade kyrkan för oss, blev det till slut dop strax efter utsatt tid.

Min fina man hade fått äran att vara gudfar åt detta underverk och då måste man ju hitta på något speciellt att ge i gåva ...vi skrev en sång. En melodi och text som jag måste få säga är riktigt vacker. Malcolms visa. Förutom denna sjöng och spelade vi, jag och min D, två andra sånger. Direkt efter dopet tog min rallybil mig till min favoritkyrka, S. Åkarp där det vankades bröllop och jag skulle sjunga. Väldigt gulligt brudpar.


När jag var klar tog samma rallybil mig in till stan och hem till min lillebror. Lilla M fick förutom en egen sång en "lilla tummen" filt...är den inte gullig, samt "lilla tummen" matservis.


På söndagen var jag hos min lilla mormor som inte mått så bra. Skönt att få krama henne.


Nu är det torsdag igen och i morgon är det då fredag, en dag som jag älskar. Ännu någon timme fyller min kära vän N år. Idag är det nämligen hennes dag.


I morgonkväll är mannen ledig och jag hade hoppats på en kväll bara med honom. God mat och kanske lite biljard, men tyvärr blev det inte som vi hoppats. Sen är han inte ledig någon helg förrän i mitten på juli :-(


Ha en bra fredag!


Här kommer lilla tummen

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards