Alla inlägg under juni 2008

Av Linda Berggrensson - 19 juni 2008 17:15

Sveriges förlust.

Tungt i går glömt, ida ialla fall för min del.

NU njuter jag av att det åter igen är långhelg och inte vilken långhelg som helst utan en i glädjens och festens tecken...utan penicillin eller huvudvärk, tjhoo!


NU ska jag snart på ett kärt återseende. lite brainstorming och jordgubbar tillsammans med min kör. Härligt!


Sen ska det sättas upp tält och förberedas inför morgondagen.


KRAMAR 

Av Linda Berggrensson - 17 juni 2008 20:10

och det innebär en massa förberedelser för en sån som mig.

Massa trevligheter, bus och fint ska det vara. Håller även på och baka min favorit dessert till vårt lilla knytkalas, vet dock inte om den blir så bra som den brukar...kanske orsaken kallas stress :-)


Hej på en stund


Av Linda Berggrensson - 15 juni 2008 22:09

och jag blickar tillbaka på helgen som varit. Kan konstatera att det varit en ganska lugn helg, vilket jag är glad över. Nämligen precis vad jag behövde.


Idag har jag dock varit ute på äventyr...i Tollarp. Eller egentligen strax utanför. En vän har hoppat fallskärm, tandemhopp. Så spännande. Vilken upplevelse, menjag skulle nog inte våga själv.


Nu sitter jag här och har planerat lite för kommande arbetsvecka. Imorgon måste jag ringa den läkare som gav mig Borreliabeskedet och höra vad som händer nu. Penicillinkuren är slut...vad har hänt med borrelian?


Sov gott alla! 

Av Linda Berggrensson - 14 juni 2008 20:48

Trots Sverigetröja, blå/gul peruk, Sverige flagga etc så gick det inte hela vägen idag. Så nära, men ändå inte...


Nu tar vi nya tag och hoppas på turen!

Av Linda Berggrensson - 14 juni 2008 12:03

Lördag morgon började med samling på fotbollsklubben 8.30, sedan tog vi färdriktning Limhamns IP. Med lite felguidning av en medpassagerare...en klok kompis till mina söner, lyckades jag förvirra ett gäng bilar i Limhamns utkant en kort sekund innan lagledaren tog komandot. Tack för det L. Efter lite samtal hem om saknade grässkor och benskydd började matchen, med alla saker på plats, kl 10. VILKEN MATCH!!! Holland, Kroatien släng er i väggen...


Eff, mina killar, vann matchen med 6-0 och LB07 hade ingen chans.


Nu startar snart uppladning inför kvällens match. Sverige - Spanien. Flk i grannskapet har förberett med flaggor och tält. Detta är verkligen en folkfest. Förr om åren har vi brukat sätta upp tält och haft knyte framför en stor tv och Sverigematcherna. I år ser livet annorlunda ut och vårt vanliga firande är annorlunda. Vet inte ännu rikigt var jag och mina småkillar (mannen ska jobba) ska se matchen. Har fått inbjudan till min lillebror och hans familj, problemet är att stora M fått vattkoppor...vi får helt enkelt se vad som sker men klart är att HÄR SKA SES FOTBOLL OCH HEJAS PÅ SVERIGE!


Ha det fint så länge!

Av Linda Berggrensson - 11 juni 2008 21:56

Är min stora kärlek hemma hos mig igen... Har faktiskt varit lite skönt att vara ensam med våra småkillar (ingen som har snott fjärkontrollen till tv´n, jag har själv valt vilken kanal som ska vara på, jag har varit ensam om laptopen och sussat i en stor säng utan snarkningar), men det har också varit tufft. Ingen att krypa tätt intill på natten och ingen att dela ansvaret eller frukostkaffet med. Jag beundrar ensamstående föräldrar!


Nu börjar det dock kännas i kroppen att mannen varit borta ett par dagar och det ska bli skönt att få krama om honom igen.


Sov gott! 



Av Linda Berggrensson - 11 juni 2008 11:55

Nu har sommarlovet börjat...


Finkläder, presenter, sång, jordgubbstårta, uppträde och så klart den blomstertid nu kommer. Idag får vi fira att våra barn varit duktiga helt ett år till i skolan.


Grattis!

Av Linda Berggrensson - 10 juni 2008 23:04

Sååå skönt att Sverige vann idag och att Zlatan fick göra mål. Annars tyckte jag att det var en rätt intetsägande match. Småfräcka Greker med en stor passitivitet i första halvlek mot ett stabilt Sverige. Andra halvlek kunde med lite otur för Sverige kanske slutat annorlunda. Men vi är ju bäst!!!

Under dagen har jag fått rapport från Salzburg, mannen är på plats och jag kan lova att det festas och firas rejält där nere. Massor av svenska fans, underbart!


Nu ska jag snart krypa ner under täcket. Pågarnas avslutningskläder ligger på plats, mellan J´s väska är åter packad...han åker på läger med fritids i morgon efter skolavslutningen. Hemlisen till lilla J´s fröknar är vackert inpackade och står nu innanför dörren så att de inte glöms bort i morgonbitti. Videokameran står på laddning och det enda som kan gå fel i morgon är att jag inte orkar gå upp när klockan ringer, men det tror jag inte ska hända.


Godnatt! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards