Alla inlägg under maj 2009

Av Linda Berggrensson - 13 maj 2009 20:29

...som barn fick jag höra att jag var lik Ronja, som vuxen kan jag se likheten, kanske inte i utseendet utan i personligheten...


Tycker hon är ett härligt barn!

Av Linda Berggrensson - 12 maj 2009 19:43

Har varit hos min sjukgymnast idag och jag bara älskar livet efter stunderna med henne. Att samla ihop sin kropp kring sitt eget centra är inte dumt alls, även om det låter knasigt. Humöret har också varit bättre idag liksom värken.


Underbart gott har vi ätit, mannen har grillat, solen lyser fortfarande och kaffekokaren puttrar...snart bjuds det på dajmtårta och om jag inte får hela ligan emot mig blir det lite "Le voix" på tv´n...


Heja Sverige, heja Malena, länge leve operan!

Av Linda Berggrensson - 11 maj 2009 21:21

Brukar ha tron att saker alltid kan lösas till det bättre, en tro om att vi alla vill våra medmänniskor väl, tron på en mening med livet. Försöker se saker från den ljusa sidan, försöker att förhålla mig till saker, situationer och relationer på ett varmt och omtänksamt sätt. Men i bland bara orkar jag inte, speciellt inte när omgivningarna sköljer över mig med negativa vibbar. Även om jag inte vill påverkas av dessa är jag säkert mer mottaglig än vad jag vill vara för dessa vibbar då och då.


Idag känner jag mig hängig och inte riktigt på G. Kan inte sätta fingret på vad som stör mig i min harmoni, men något är det klart. Har värk i kroppen och om den gör mig hängig eller om det är hängigheten som ger mig verk det har jag ingen aning om. Hoppas dock att jag kan le lite mer i morgon.


Dagens solskens historia:

Jag fick ett sms av min svåger, mannens bror. Där det stod

Linda är så stark. Hon är starkare än pappa.

Det var lille C, min svågers son på 3 år, som mindes och på sitt sätt visade uppskattning över när jag bar honom i går. Barn är det finaste man kan möta!


Nu känner jag hur min positiva sida helt plötsligt tog fart igen...

Av Linda Berggrensson - 10 maj 2009 22:31

idag har ni varit gifta i ett år såg jag precis...

Av Linda Berggrensson - 10 maj 2009 22:19

...känns allt bara för jä--igt!

Av Linda Berggrensson - 10 maj 2009 20:06

Fredag:

Planeringsdag med jobb. Bussen tog oss till Klippan och Bjärehus. En härlig dag med matvandring, underbar natur och väldigt god mat. Lite ekologiska godsaker fick följa med hem. Innan vi åkte hem hann vi med en tur på Yllefabriken och vilka fina saker... 

Väl hemma var det en snabbdusch som gällde innan arbetskamraterna och jag skulle fira afterwork, fortsatt god mat och dryck... och sällskap så klart! Tack för en rolig dag!


Lördag:

Lugnt och skönt och äntligen var solen tillbaka. På Boklunden (kl 16) var ett vackert brudpar redo att lova varandra evig trohet, hopp och kärlek livet ut. Jag och min man spelade och sjöng i trädgården för de vackra tu, en väldigt fin ceremoni. Grattis J och M!

Kvällen spenderade jag med mina tre söner och deras mormor medan mannen som vanligt jobbade.


Söndag:

Halv åtta gick larmet, dags att gå upp. Lilla J skulle spela hemmamatch. Solen sken och vinden ven lago. En match som bjöda på spänning och vinst. En timme senare var det mellan J`s tur. Borta match som tyvärr inte slutade lika bra. Har många funderingar kring detta just nu...

Dagen avslutades med grillat hos goda vänner, mysig stund.


Sitter i soffan och ska snart titta igenom den kommande veckans innehåll!


Kram

Av Linda Berggrensson - 6 maj 2009 17:19

Jodå, den ligger för dörren, men det blev inget möte kring den idag... Jag är dock inte orolig, är ganska säker på att det kommer lösa sig till det bästa.

I övrigt har det varit en intressant dag, mycket lustiga saker som inträffat, inte minst den tokigastorm som har varit under dagen...


Nu är det MM- småkillarna ska spela fotbollsmatch och jag ska vara en hejande mamma!


Hej hopp


Av Linda Berggrensson - 5 maj 2009 20:54

Idag har det varit en "sitta dag", alla bitr.rektorer i min stadsdel av haft heldag i hop och analyserat cases...en bra dag om man var i en bra grupp och det var jag, men många steg har det inte blivit.


Min nya regnkappa kom til användning idag, det regnade ju lite imorse. Men jag är tacksam för de droppar som kom, våra gröna vänner behöver vatten.


Har varit och tränat idag och det är ju bara så skönt. Är ett par dagar sen sist, men en nackspärr och alldeles för mycket att göra har helt enket stått i vägen. Nu är det fotboll på tv´n ochjag hade tänkt att jobba vid datorn lite, men har inte kommit till skott ännu och kanske det finns någon mening med detta.


Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och drömma mig bort...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards