Alla inlägg under maj 2009

Av Linda Berggrensson - 22 maj 2009 13:06

Jack, min lilla prins, du kommer att saknas här hemma! Vi hoppas du får en toppen vecka!


Älskar dig!

Av Linda Berggrensson - 21 maj 2009 22:11

Min yngsta prins har stupat i mammas säng. Han har tagit ut sig rejält på HalörCup idag, spelade verkligen jättebra, härlig underhållning och go solbränna...


Lite spänd inför morgondagen var han säkert också då han slockande. Tidigt i morgonbitti åker han till Mallorca med Farmor och Farfar. Väskan är packad, kläderna fram lagda och snart ska klockan ställas på 04.30 :-)


Jag kommer verkligen sakna det lilla hjärtat, han är en riktig medmänniska och full av känslor som han delar med sig av.

Älskar Dig, lilla J.


Godnatt

Av Linda Berggrensson - 20 maj 2009 21:35

Just nu är det många negativa vibbar i omlopp i de sammanhang jag befinner mig i... förundrad och besviken.

Människor väljer att se saker med de negativa glasögonen på och det gör mig lite fundersam. Själv tror jag att jag har stor möjlighet att påverka min tillvaro till det bättre om jag förhåller mig till andra människor eller till nya upplevelser och sammanhang på ett positivt sätt.


En klok och härlig kvinna jag träffar ganska ofta just nu sa en dag:


"saker jag kan påverka kan jag reagerna på, saker som jag inte kan påverka förhåller jag mig till"


Denna kvinna använder säkert sin energi på bästa sätt och får ut det bästa av situationen. Är ganska säker på att denna neg-spiral inte är slut ännu och jag som vill leva länge genom att leva med glädje som utgångläge får försöka möta detta utan att låta det slå ner min tro om ett glatt liv...


Trösten är dock att många människor ser livet som jag... skönt!!!

Av Linda Berggrensson - 19 maj 2009 22:30

Vilken underbar konsert i kväll! 


Måste säga att jag verkligen saknar att sjunga i kör och att sjunga just Gospel. Musiken gör mig glad och hoppfull, den ger mig oerhörd energi. Tankar på att starta en egen kör är ju starka, måste bara hitta rätt samarbetspartner :-)


Finns du???

Av Linda Berggrensson - 19 maj 2009 16:13

I går träffade jag mina nya arbetskollegor och det var både spännande och kul. Efter min semester börjar jag arbeta på en ny förskola i mitt område, jag ska fördjupa mig i Reggio pedagogiken och var gör man det bättre än på en Reggio förskola...?


I går var det dax för planeringsdag på min nya arbetsplats och jag var med. Härligt folk, kloka tankar, givande diskussioner och en inspirerande verksamhet. Dagens innehåll var en bra start. Jag är säker på att det kommer bli bra även om mitt hjärta är lite sorgset då jag ska lämna goaste barnen och mina underbara kollegor. Även om jag intevarit i min ordinarie verksamhet på ett tag ligegr denna mig varmt om hjärtat. Men jag ser denna förändring som ett utvidgat samarbete, förskolorna ligger trots allt i samma område och skulle kunna ha stort utbyte av varandra i framtiden.


Dagen har bjudit på både intressanta överraskningar och på små negativa vibbar, så är livet och som ledare är det bara att ta det. I morgon är en annann dag och om man tror på att man gör rätt i längden och för så många människor som möjligt tycker jag att man ska stå för det i alla blåsväder...


I kväll blir det Gospel för hela slanten, Lasse Axelsson, en av favoriterna bland körledare har ett svängigt samarbete med vår stora sons musikklass och 3 musikklasser till. Det kommer att bli allt från den överlevande slavsången till mer modern gospel. 


Nu ska jag leta efter lite bus här på nätet...

Hej hopp



Av Linda Berggrensson - 17 maj 2009 09:18

Idag är den här, dagen jag faktiskt väntat på ett tag...


Jag ska ha en hel dag med Bk och min underbara sjukgymnast. Så härligt. Lite trist att jag ska lämna mina prinsar och deras pappa till kung hela dagen. Men det jag får uppleva idag ger mig mycket för framtiden som jag vill ägna med mina käraste...


Hoppas ni får en god söndag!


Förresten! Kommentarer kring spektaklet i går? Vann rätt låt, vem hade snyggast kläder eller annat skvaller ...kom igen!


Av Linda Berggrensson - 16 maj 2009 12:02

i mina prinsar och deras kung till pappa :-)

Dessa herrar stora och små ger mig lust att leva livet, även om berg och dalbanan i bland kan vara väl så kurvig. 

Ni är det finaste som finns...

Av Linda Berggrensson - 14 maj 2009 21:55

Började med en tidig morgon på jobb, kaffekopp och en mysig morgonstund med kollegorna och söta barn...


Mannen och stora J kom och hämtade mig, dax för utvecklingssamtal. En tuff stund för oss och vår älskade påg. Är så besviken på hur det faktiskt kan gå till i skolan. Styrkan i detta jobbiga möte är nog att min tro på stora J bara blivit större! Vi ska minsann visa...


Väl tillbaka på jobb fortsatte lite pappersarbete osv innan det var tid för möte om min framtid... Även om jag sedan en tid varit ganska inställd på vad jag vill och vad de övriga vill är jag ändå lite orolig. Är rädd att förlora mig själv, känner att en liten, iofs mycket liten del av mig har slocknat. Kanske inte för alltid men just nu. Försöker att fokusera framåt och hoppas att sådant som ventilerats kvarstår... Det kändes bra när vi var färdiga även om jag fortfarande har en liten sveda någonstans...


"Min" förskola Visan firade ett år i dag och det firades med korvgrillning, ansiktsmålning, sång och musik. En mysig tillställning som avslutades med "vi gratulerar...". Härligt att umgås med kollegorna och de underbara barnen. Dessa små liv ger mig så mycket livslust! Tack!


Har varit på en teaterföreställning, "Höna av en fjäder" som stora J och hans teatergrupp framförde. Så duktiga de var och jag blev ännu stoltare över min äldsta son. Tänk om alla fick se eller hade förmågan att se denna sida av honom. Super!


Haft en stundsläxläsning nu på kvällen också och detta var pricken över i, kanonstund med gott utfall.


Jag är helnöjd och nu när jag sitter här bredvid en vacker människa, som berör mitt inre med sina andetag, och ser tillbaka på en dag med många omtumlande känslor... Kan jag tryggt lägga dessa till livets gjorda dagar och blicka framåt, välkomna morgondagen.


Nattsudd



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards