Alla inlägg under mars 2008

Av Linda Berggrensson - 12 mars 2008 15:59

verkar denna vara.  Bara onsdag, suck!

Längtar till lördag, då blir det fest med "schlagergänget".

Kram 

Av Linda Berggrensson - 11 mars 2008 19:30

härligt! Även om det bara blev några minuters riktigt sömn var det skönt att ligga och dra sig lite.

Nu ska jag snart hoppa ner i ett varmt bad och sen ska jag göra mig en kopp te och krypa upp med mina småprinsar i soffan en stund.


Vad tror ni om melodifestivalen på lördag?

Jag tror att jag hoppas på Sibels låt. Den är faktiskt väldigt vacker efter ett par gånger och hon sjunger ju fantastiskt bra.


Av Linda Berggrensson - 11 mars 2008 15:25

så är det även när det gäller våra känslor...det är inte alltid upp eller alltid ner utan det varierar och tur är väl det.

Idag känner jag mig ok. Kunde dock inte sova i natt så jag var rejält trött när klockan ringde lite över fem i morse. Jag har öppnat idag.

Nu sitter jag och hänger i soffan. Killarna är och kollar fotboll, ganska skönt. Snart ska det förberedas lite käk, bulgur-otto. Åh, det är så gott!

Hoppas ni alla har det fint!


Tack till alla er som skriver så fina hälsningar här på min blogg, de värmer och gör mig glad.


Kram

Av Linda Berggrensson - 10 mars 2008 18:55

Just nu vet jag inte vad som händer med mig mer än att det är mer än hemskt.

Min kropp rusar i väg och det är jag numera rätt van vid, men att hjärnan rusar och inte kan stanna, det är jättehemskt. Lämnade jobb idag med en stressad känsla över något jag inte vet. Tänkte att det nog skulle bli bättr eefter en stund i frisk luft, men nej då. Det sitter fortfarande i och gör mig helt matt. Jag vill INTE ha det så här. Jag vill vara glad och känna harmoni. Tyvärr fungerar det inte så bra just nu. 

Av Linda Berggrensson - 9 mars 2008 19:06

där har jag spenderat hela min söndag tillsammans med mina pågar och deras pappa och givetvis många fler. Det var inspelning av ett barn och ungdomsprogram som ska gå på Svt till hösten. Kul!

Jag hade mycket trevligt sällskap av två mammor till min äldsta pojkes klasskamrater. Vi har skrattat och pratat om allt möjligt. Älskar människor som är lättsamma och har humor. Tror att detta var precis vad jag behövde efter nattens otrevligheter, en lugn och helt opretentiös söndag. Nu ska jag snart ut i regnet för att gå en sväng med min granne... Sen ska jag och mannen minsann hålla söndagkväll, med något gott och lite "hemmaspa".


Kramelikram

Av Linda Berggrensson - 9 mars 2008 09:44

kan vara något av det svåraste man ibland måste göra.

För andra gången på ca 3 veckor drabbades jag i natt av något som jag nu tror är panikångest. Fan, dessa upplevelser har varit fruktansvärda och bakefter fattar jag inte vad det är som egentligen har hänt. Idag är jag alldeles mör i kroppen efter nattens mardröm. 


Panikångest har man ju hört talas om, men att man själv skulle gå och bli "tokig" det hade jag väl aldrig trott.  Detta vill jag inte uppleva igen...vet dock inte hur  eller vad jag ska göra. Tur jag har en underbar man som var med mig uppe i natt och gjorde vad han kunde för att det skulle kännas bättre. Får väl ta tag i detta när vardagen börjar i morgon igen. 


Om en stund ska jag ta itu med den sista tvätten och sen ska killarna "stylas" inför svt och inspelning av A. 


Kramar till er 

Av Linda Berggrensson - 8 mars 2008 23:02

Androla bortröstad för andra gången, något att fundera på. Tror egentligen inte det berodde på att folket ville se Nordman som vinnare, utan att man INTE ville ha Androla med i finalen. Om mina tankar stämmer säger det väl en hel del om denna tävling som numera är mer intrigunderhållning än musiktävling. Nu hoppas jag att lilla Sibel tar hem hela grejen...tror jag!

God natt! 

Av Linda Berggrensson - 8 mars 2008 14:07

Ja, egentligen är det inte dax än, enligt kalendern, för mig att bli tonårsmamma. Men om jag inte fixerar mig vid den dagen kan jag direkt inse att det nog är dax för denna fas NU.

Min största prins J.

Oj, vad vi har bråkat idag. För honom börjar det egna livet och kompisarna bli mer och mer viktiga. Det är ganska jobbigt, rent känslomässigt alldeles hemskt. Vi sårar varandra i onödan och utan att vi vill. Han håller på att frigöra sig, som någon uttryckte klippa navelsträngen. Svårt att finna sig i att vi, jag och hans pappa, fortfarande är de som bestämmer. Vi som sätter gränser. Ingen enkel uppgift då det börjar bli tydligt vad för gränser de andra barnens föräldrar sätter. Barn som sedan våra kilalr ska umgås med. Inte konstigt att det blir konflikter. 


Tack Sonja Aldén, för din fantastiska platta, den får mig att bejaka mina känslor och ger mig kraft att se framåt.



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards