Alla inlägg under augusti 2008

Av Linda Berggrensson - 4 augusti 2008 20:12

Första arbetsdagen efter semestern och jag får väl säga att det gick hur bra som helst, även om natten inte bjöd på jättemånga timmars sömn. Ganska mysigt att vara tillbaka på jobb. Kul att se barnen, hur de har vuxit och utvecklats. En liten prick på min avd hade lärt sig gå och vips var han en helt annan prick. En annan hade blivit så lång och busig. Kul med framsteg...


Nu är jag lite matt och ska nog kasta mig i ett varmt bad och skrubba bort lite döda hudceller...


Hej så länge!

Av Linda Berggrensson - 3 augusti 2008 21:29

I morgon börjar jag jobb igen efter 4 veckors underbar semester! Ska bli mysigt att träffa alla barn och kollegor igen. Men ska inte sticka under stol med att jag hade kunnat vara hemma en vecka till med min egen familj.


Nåväl så här ser mitt liv ut och det är inget att grubbla över. Istället ska jag försöka sova gott de timmar jag nu kommer få till sömn denna första natt innan arbetsdag...


Natti natt 

Av Linda Berggrensson - 2 augusti 2008 13:52

JAG blev utmanad av Gitte och nu tänkte jag svara på frågorna som det innebär!

5 saker som är på min "att göra lista" idag:
- Hämta hem killarna från mormor

- Tömma dismaskinen

- Ringa min mormor

- Kolla låtar till två bröllop

- Se "Mama Mia" med mamma Laila


Vad gjorde du för 10 år sen?
Var ganska gravid med vårt andra barn. Gick hemma med havandeskapspenning och njöt med stora J och min älskade man.

 

Ställen du bott på?
Barsebäck, Hörby och på flera ställen i Malmö


5 saker du skulle gjort om du blev biljonär?
- Tagit tjänstledigt från jobb på obestämd tid

- Haft en stor fest tillsammans med alla våra vänner

- Skaffat mig en personlig tränare

- Köpt ett hus på Djupadal

- Delat med mig till mina nära och kära

Med dessa önskningar behöver jag nog inte bli biljonär...så skönt för det finns ändå ingen risk att man skulle bli det ju. 


Så nu har jag svarat på dessa frågor och meningen är att man då ska utmana 5 personer.

Så Morgan, Louise, Anebettan, Soulsister och Lindaloo varsågoda nu är det er tur!!!

Av Linda Berggrensson - 2 augusti 2008 13:33

Var i Pildammarna vid fyra tiden. Ullis stod och repade lite med gubbarna. Sanslöst vilken voice den kvinnan har, hon är helt fantastisk. Vi kollade våra mikrofoner, M och jag. Stackars M hade problem med rösten, den ville inte riktigt göra som hon ville. Ljudet blev lika bra som första gången. Sen satte vi oss bakom scenen och tog det lugnt. Åt lite, fixade i ordning oss själva och lite annat som vi behövde inför kvällen.


Det var mycket folk och många kända ansikten, vilket jag tycker är kul. Försökte faktiskt hitta dig Tessan men har tydligen gått förbi utan att vara tillräckligt uppmärksam, förlåt. Hade gärna tatt en truddelutt med dig, men det kommer säkert fler ggr. Visst var mina tår fina!!!


Ja, kl 19 drog den sista allsångskvällen i gång och den var toppen tycker jag och många med mig. Supergo publik! Vilken stämning, verkligen på topp! I nästan 1½ timme sjöng människorna i parken så att marken gungade. När allt var över hade jag en liten sorgkänsla i hjärtat. Detta har ju varit så kul!


Efter allt eftersnack med folk man känner och folk man inte känner. Kramar hit och dit och beröm från folket som varit där åkte vi hem till B o I i Tygelsjö där det bjöds på grekisk mat. Himla gott, som alltid! Det var ett glatt gäng som var där, en nyfunnen vän L var ocksåå med och det är kul att ha kärt känna henne. Var väl hemma vid halv två. Mannen och jag satt och snackade en stund innan vi kröp ner i sängen. Somnade med en underbar dag i minnet! 





Av Linda Berggrensson - 1 augusti 2008 11:28

Denna dag har jag bestämt mig för att njuta varenda sekund. Tänkte att ni skulle få följa med mig i mina sista semestertimmar och därmed kommer detta inlägg att uppdateras kontinuerligt under dagen.


Vaknade ca 9.40 efter en godnatts sömn. Alla tre J´na sov i vår säng, brukar bli så när mannen är borta över natten, så jag la mig i lilla J`s säng och har alltså sovit en hel natt utan att dela säng med någon. Ganska skönt även om det bästa ändå är att ha sina nära så nära.


Frukosten fick vänta till nästan halv elva eftersom vi tog det lugnt och mös en stund efter att vi vaknat. Underbart att göra saker i sin egna takt. Det blev två tunnbrödrullar och kaffe för min del, är ingen direkt frukost människa.


I går hade jag tänkt att jag skulle besöka stranden idag tillsammans med grabbarna. Men med lite eftertanke ändrade jag mina planer och i stället ska dagen bli en lugn och energiladdande dag hemma i trädgården. Kanske lite hemmaspa...


Från topp till tå...


Började med fötterna. Ett fotbad i trädgården, fotfil, nagelborste, nagelsax, fotsalva och nagellack. Sittandes i min solstol med fötterna i badet och fåglarnas kvitter. Rogivande. Fötterna blev glada och färglada. Ska nog sjunga barfota i kväll så ni får se dem söta små :-)


Nu är det dax för nästa kroppsdel och det får väl bli benen och uppåt,

fortsättning följer...

----------

Av någon anledning kan jag inte bestämma över min idérika hjärna. Jag ville ju ta det lugnt idag, sola lite. Men nej det började spöka i lilla huvet och jag är ju abslout inte en sån som måste bli brun för att känna mig lycklig. Sista allsångskvällen idag och man vill ju att den ska bli toppen kul. I stället för att sitta och njuta i solstolen började jag alltså spåna på lite bus och jodå jag har kommit på något som dock är hemligt än sålänge.


Nu kom mannen hem, den bästa överraskningen idag...eftersom han egentligen skulle komma hem först i morgon!

Fortsättning följer...

-----------


Åh, ett härligt bad, med badskum, hårinpackning och kroppspeeling såå skönt. Rakat benen, filat naglarna och noppat lite bryn (sånt som jag gör väldigt sällan, giter helt enkelt inte vara så fåfängd, speciellt inte då det är semester). Vad blir nästa steg tro?

Fortsättning följer...

----------


Trevligt spontanbesök av min väninna A, mysigt. Det var ett tag sedan vi sågs. Därefter fixade jag lite med håret inför kvällen, packade väska med diverse tillbehör och sen kom första barnvaktshjälpen. Lillebror och Melwin som ska passa mellan J i natt. Nu ska vi njuta av en kopp kaffe sen bär det snart av mot pildammarna. Där jag hoppas vi ska få en supergo kväll!

Fortsättning följer, men vet ej när...

----------

  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards